Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Apple Hulp Den Bosch

Ben je op zoek naar Apple hulp Den Bosch? Bel De Appeldokter!

De Appeldokter is jouw persoonlijke Apple specialist aan huis. Wij komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van jouw Mac of iPad. Wij zijn ook in te schakelen voor een workshop op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als jouw Mac of iPad het even niet meer doet. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Waarom de Appeldokter?

  • Professionele en betrokken Apple ondersteuning
  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Doorzettingsvermogen en vastberadenheid in oplossen van problemen

Jouw Appeldokters

De dokters voor regio Den Bosch vind je op deze pagina.

Diensten

  • Zorg op afstand
  • Spreekuur

Apple hulp nodig? Kies voor Zorg op afstand indien je snel geholpen wil worden en je mee wil kijken hoe het probleem wordt opgelost. Wij loggen op afstand in via het programma Berichten of de meekijk-tool. Zorg op afstand is ook handig als je buiten de werkregio van De Appeldokter woont. Je betaalt namelijk geen reiskosten.

Lees meer

Het komt helaas wel eens voor dat jouw Mac of iPad het even niet meer doet. Het kan ook gebeuren dat je vast loopt met bepaalde Apple werkzaamheden of dat er rare foutmeldingen te zien zijn. Kies voor een Spreekuur met de Appeldokter om al je Apple problemen en klachten te verhelpen. Heb je een kleine Apple vraag of probleem? Kies dan voor Zorg op afstand, de dokter zal jou telefonisch helpen of uw Mac overnemen met handige meekijk-software.

Lees meer

Contact

Heb je interesse in Apple hulp Den Bosch? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 085 4847 545.

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier, klik dan hier.