Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

Apple Hulp Tilburg

Ben je op zoek naar Apple hulp Tilburg? Bel De Appeldokter!

Apple hulp Tilburg is wat De Appeldokter verzorgt. De Appeldokter komt thuis of op je werk langs voor support en de installatie en configuratie van al je Apple apparaten. Wij zijn ook in te schakelen voor upgrades, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als je Mac of iPad het even niet meer doet.

De Appeldokter is een specialist met een persoonlijke aanpak. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Waarom De Appeldokter?

  • Professionele en betrokken Apple ondersteuning
  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Doorzettingsvermogen en vastberadenheid in oplossen van problemen

Jouw Appeldokters

De dokters voor regio Tilburg vind je op deze pagina.

Diensten

  • Zorg op afstand
  • Spreekuur
  • Mac upgraden
  • Strippenkaart
  • Veiligheidscheck

Apple hulp nodig? Kies voor Zorg op afstand indien je snel geholpen wil worden en je mee wilt kijken hoe het probleem wordt opgelost. Wij loggen op afstand in via onze eigen meekijk-tool. Zorg op afstand is ook handig als je buiten het werkgebied van De Appeldokter woont. Je betaalt namelijk geen reiskosten.

Lees meer

Het komt helaas wel eens voor dat jouw Mac of iPad het even niet meer doet. Het kan ook gebeuren dat je vast loopt met bepaalde Apple werkzaamheden of dat er rare foutmeldingen te zien zijn. Kies voor een Spreekuur met de Appeldokter om al je Apple problemen en klachten te verhelpen. Heb je een kleine Apple vraag of probleem? Kies dan voor Zorg op afstand, de dokter zal jou telefonisch helpen of jouw Mac overnemen met handige meekijk-software.

Lees meer

Heb jij het idee dat je Mac de laatste tijd wat traag is of krijg je constant de melding dat je geheugen bijna vol is? Jouw Mac upgraden is een goed idee. Het is veel goedkoper dan een nieuwe aanschaffen en met de juiste upgrades kan jouw Apple weer jaren mee.

Lees meer

De strippenkaart is dé oplossing als je vaker gebruik wilt maken van de diensten van De Appeldokter. Met onze strippenkaart haal je onze expertise het gemakkelijkste in jouw bedrijf of huis. Dit zonder de soms tijdrovende administratie die er bij komt kijken.

Lees meer

Veiligheidscheck voor een Mac, is dat nodig? Terwijl macOS de beste veiligheid- en privacyvoorzieningen heeft ingebouwd, komt de veiligheid van de Mac vaker in opspraak. Er is meer malware te vinden wat schadelijk kan zijn. Er kan ook data verloren gaan als je de Mac niet veilig gebruikt en je geen back-ups maakt.

Lees meer

Contact

Heb je interesse in Apple hulp Tilburg? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 085 4847 545.

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier, klik dan hier.