Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

Apple ID wijzigen

Apple ID wijzigen: voorkom problemen met oude informatie

Met je Apple ID kan je bij Apple winkelen in de iTunes Store, iCloud gebruiken, iets kopen in de Apple Online Store en nog veel meer. Het kan zijn dat je jouw Apple ID al een aantal jaar geleden hebt aangemaakt en de persoonlijke informatie niet meer relevant is. Daarnaast krijg je belangrijke e-mails van Apple. Het is daarom van belang dat de informatie altijd up-to-date is. Lees hier hoe Apple ID wijzigen werkt.

Persoonlijke informatie wijzigen

Het kan zijn dat je e-mailadres veroudert is, dat je bent verhuisd of een nieuw telefoonnummer hebt gekregen. Verander dan je persoonlijke informatie.

  1. Ga naar de website Mijn Apple ID 
  2. Klik rechts op Beheer Apple ID en log in met je gegevens
  3. je kan nu jouw primaire e-mailadres, wachtwoord en adressen wijzigen

Betaalinformatie wijzigen

Je hebt een nieuwe creditcard ontvangen en je wil deze gaan gebruiken, of je bent benieuwd welke creditcard er nu gekoppeld is aan jouw Apple ID. Volg deze stappen om uw betaalinformatie te wijzigen.

  • Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > iTunes en App Store
  • Tik boven op  Apple ID > Toon Apple ID
  • Onder Betaalinformatie kan je de betaalmethode wijzigen

Hulp nodig?

Kom je er niet uit met een Apple ID wijzigen? Wil je graag ondersteuning bij het beheren van jouw Apple ID’s? Maak een afspraak met De Appeldokter en wij komen naar je toe om te helpen.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste praktijknieuws, handige tips ontvangen en profiteren van exclusieve acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van De Appeldokter en mis niks!