Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Werktijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545

download netflix

Bespaar data en download Netflix-series en films voor onderweg

Die uren durende reis naar Zuid-Frankrijk of het dagelijkse retourtje met de trein naar je werk zijn een stuk makkelijker te overbruggen sinds het mogelijk is om films en series te downloaden via Netflix, in plaats van heel je databundel er doorheen te streamen. Bespaar dus data en download Netflix-series en films voor onderweg. 

Allereest moet je natuurlijk de Netflix-app downloaden op je iPhone of iPad, anders is downloaden in Netflix onmogelijk. Heb jij de app nou nog niet? Download hem dan hier!

Als je de app van Netflix om je telefoon of tablet hebt geïnstalleerd, is het vervolgens heel eenvoudig. Open de app en volg de stappen hieronder:

Download Netflix-films en series:

  • Open de app en klik op het menu (drie streepjes) linksboven
  • Klik op het kopje ‘Beschikbaar voor downloads’
  • Je krijgt nu een enorme lijst met titels die beschikbaar zijn om te downloaden
  • Kies er een uit en scroll naar de afleveringen
  • Klik op het pijltje dat naar beneden wijst om een aflevering te downloaden

Je kan er voor kiezen alle afleveringen in één keer te downloaden als je beschikt over een draadloos netwerk, maar elke keer een zorgt ervoor dat je telefoon niet snel leegloopt. Een lange autorit voor de boeg? Download dan wel meerdere afleveringen of films. Netflix geeft je de optie de aflevering of film direct te verwijderen na het kijken.

Downloaden in Netflix is ideaal, maar helaas nog nét niet helemaal perfect. Wie gaat zoeken naar de allernieuwste afleveringen van zijn of haar favoriete serie kan soms bedrogen uitkomen. Helaas zijn nog niet alle titels beschikbaar om te downloaden en zul je voor sommige series dus nog even geduld moeten hebben.

Het is in ieder geval een stap in de goede richting om de saaie autoritten en treinreizen makkelijker door te komen. Fijne vakantie en veel kijkplezier onderweg.