Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Instagram beveiligen

Instagram beveiligen met tweestapsverificatie

Instagram is een van de snelstgroeiende social media-platforms van dit moment. Het is de plaats om al je foto’s en video’s te delen met de rest van de wereld. Toch wil je niet dat iedereen bij jouw gegevens kan. Je Instagram beveiligen met tweestapsverificatie is daarom een goed idee. 

Met een tweestapsverificatie beveiligen spreekt eigenlijk voor zich. Je beveiligt een account op zo’n manier dat je er alleen maar in komt door twee handelingen uit te voeren.  Op deze manier bescherm je je account beter tegen hackers.

Je Instagram beveiligen met tweestapsverificatie werkt als volgt. Naast je wachtwoord, moet je ook een unieke code invullen die naar je telefoon wordt verstuurd.

Instagram beveiligen

  • Open je Instagram-profiel en klik op het tandwieltje rechts bovenin je scherm
  • Klik vervolgens op Tweestapsverificatie
  • Schakel Beveiligingscode verplicht stellen in
  • Vul vervolgens je mobiele nummer in. Naar dit nummer zal Instagram de beveiligingscode sturen die nodig is om in te loggen
  • Vul vervolgens de beveiligingscode in die je ontvangt per sms
  • Tevens krijg je een aantal back-upcodes. Bewaar deze goed. Deze codes kun je gebruiken als je wil inloggen en je telefoonnummer niet bij de hand hebt

Je Instagram-account is nu beveiligd met tweestapsverificatie. De kans dat je nu wordt gehackt is weer een stuk kleiner geworden.