Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Werktijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545

iPhone Niet Storen

iPhone Niet Storen-functie: de verschillende opties

Ga jij net een vergadering in? Wil je niet gestoord worden tijdens een etentje? Of ben je bang dat je op de zondagochtend wordt wakker gebeld? Met de iPhone Niet Storen-functie kan je dar soort vervelende momenten voorkomen. Lees hier hoe je de functie gebruikt en welke opties er nog meer zijn. 

de iPhone Niet Storen-functie heeft verschillende opties. Allereerst zijn er twee manieren om de functie in te schakelen. De eerste manier is om de Instellingen-app te openen en vervolgens naar Niet storen te gaan. Zet vervolgens het schuifje om bij Niet storen.

De tweede manier is door het bedieningspaneel op je iPhone naar beneden te swipen en op het halve maantje te tikken. Het halve maantje is het symbool voor Niet Storen.

Gepland

Met de bovengenoemde mogelijkheden stel je Niet Storen handmatig in, maar het is ook mogelijk om een vaste tijd in te stellen voor Niet Storen. Ga je bijvoorbeeld elke avond om 23:00 naar bed en sta je om 7:00 uur op? Stel dan deze tijden in bij de functie Gepland in het menu.

Stilte-functie

Dan de verschillende functies. Allereerst is er in het Niet-storen menu de keuze in de stilte-functie. Hierbij kan je ervoor kiezen om gesprekken en meldingen altijd stil te houden of alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

Oproepen van favorieten bij iPhone Niet Storen

Vind je het wel belangrijk dat je partner, kinderen of familieleden je altijd kunnen bereiken, maar wil je verder niet gestoord worden? Dan kan je ervoor kiezen om telefoontjes van favorieten toe te staan. Alle contacten die jij hebt opgeslagen als favoriet kunnen je ondanks dat de functie Niet Storen aanstaat.

Herhaalde oproepen

Daarnaast is er nog een andere optie, namelijk Herhaalde Oproepen.  Als iemand je twee keer belt binnen drie minuten, wordt de tweede oproep niet stilgehouden. Zo blijf je toch bereikbaar wanneer mensen je echt heel graag willen spreken.