Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

De Appeldokter

De Klant Vertelt: ‘De Appeldokter werkt oplossingsgericht’

In de rubriek ‘De Klant Vertelt’ laten we een van onze klanten aan het woord over de diensten van De Appeldokter. Deze maand kapsalon Studio Garbo uit Oisterwijk. Coco Wieriks van Studio Garbo vertelt waarom zij de service van De Appeldokter inschakelde en hoe zij de hulp heeft ervaren. 

In de kapsalon werkte ze al jaren met een kassasysteem dat alleen op Windows beschikbaar was. Op de Mac werd een speciale app geïnstalleerd om toch goed te kunnen werken. “Toen wij overstapten van kassasysteem hebben we een nieuwe iMac en een Macbook aangeschaft”, vertelt Coco. Ze schakelde vervolgens de hulp in van Appeldokter Jop. “Hij heeft ons geholpen met de overstap naar de nieuwe Macs en het nieuwe kassasysteem.”

Naast het kassasysteem worden de Apple-apparaten ook nog voor andere doeleinden gebruikt. “Op de MacBook doen we ook de administratie. Daarnaast hebben we twee iPads in de zaak. Eentje voor de muziek een de andere om klanten bijvoorbeeld kapsels te laten zien of foto’s te maken van klanten.”

‘De Appeldokter werkt oplossingsgericht’

Ze houden een goed gevoel over aan de hulp die ze mochten ontvangen en zijn inmiddels vaste klant. “We worden altijd snel geholpen en waarderen het vooral dat we altijd te maken hebben met dezelfde Appeldokter, in ons geval Jop”, legt Coco uit. “En met kleine problemen worden we ook altijd goed en snel telefonisch geholpen.”

Coco merkt dat De Appeldokter altijd goed bereikbaar is, de afspraken worden nagekomen en er oplossingsgericht wordt gedacht. “Ik vind deze manier van werken een uitzondering in deze tijd als ik het vergelijk met hoe andere bedrijven tegenwoordig met je omgaan.”

De service van De Appeldokter raadt ze zeker aan bij familie, vrienden en klanten. “Eigenlijk bij iedereen. Dat hebben we ook al meerdere malen gedaan”, besluit Coco.

Wil jij weten wat De Appeldokter voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste praktijknieuws, handige tips ontvangen en profiteren van exclusieve acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van De Appeldokter en mis niks!