Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

Mac backup

Mac backup actie: Bewaar jouw gegevens goed

Zaterdag 31 maart is het World Backup Day. We maken regelmatig mee dat mensen bestanden kwijt raken en géén back-up hebben.

Zorg dat dit jou niet overkomt. In de week van maandag 26 maart tot en met 8 april kan jij voordelig en veilig backuppen van jouw persoonlijke en/of zakelijke gegevens met onze Mac backup actie. 

Of je jouw Mac nu zakelijk of privé gebruikt, je wil niet dat je gegevens verloren gaan. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat je regelmatig een Time Machine backup maakt.

De backup is te vergelijken met een iCloud-reservekopie van je iPhone. Mocht er iets gebeuren met je Mac, ben jij er in ieder geval zeker van dat je je gegevens nog hebt. Profiteer daarom nu van de Mac backup actie.

Als jij van 26 maart tot en met 1 april een afspraak maakt voor het installeren van een Apple Time Capsule of een externe harde schijf, kan jij gebruik maken van onze speciale package deals. Kijk hieronder wat voor jou de beste optie is.

Mac backup actie

  • € 119 voor 1TB externe schijf + configuratie back-ups + 1 Spreekuur
  • € 389 voor Time Capsule 2 TB + installatie Time Capsule en configuratie back-ups + 1 Spreekuur
  • € 489 voor Time Capsule 3 TB + installatie Time Capsule en configuratie back-ups + 1 Spreekuur

Een backup maken kan op twee verschillende manieren: via een externe harde schijf of een Apple Time Capsule. Een externe harde schijf moet je iedere keer aan je Mac hangen om een reservekopie te maken. Je moet dus jezelf er aan blijven herinneren.

Het voordeel van een Time Capsule is dat je hem installeert als een router. Je heb dus direct een snelle internetverbinding tot je beschikking en daarnaast zorgt de Time Capsule er automatisch voor dat er backups worden gemaakt.

Een ander bijkomend voordeel van de Time Capsule is dat het mogelijk is om draadloos meerdere Macs aan te sluiten. Werk jij dus met drie collega’s op het kantoor en wil je allemaal een backup? Geen probleem, want jullie kunnen allemaal backups maken op de Time Capsule.

Actievoorwaarden

  • Genoemde prijzen zijn incl. 21% btw
  • De actie loopt van 26 maart t/m 8 april 2018
  • Alleen afspraken die gemaakt worden in deze periode kunnen gebruiken maken van de packages deals.
  • Buiten ons werkgebied gelden de volgende reiskosten
  • Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

Wil jij meer weten over de Mac backup actie of een afspraak maken? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou met de wensen die jij hebt.