Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

MacBook batterij controleren

MacOS Sierra, het nieuwe OS X voor de Mac

MacOS Sierra wordt het nieuwe besturingssysteem van de Mac en Apple neemt daarmee afscheid van de term OS X. Apple brengt MacOS Sierra deze herfst uit. Net als voorgaande jaren brengt dit weer een hoop mooie en handige veranderingen met zich mee. De Appeldokter zet vijf leuke en handige nieuwe features voor u op een rij. Bekijk ze nu!

5 handige en leuke features in MacOS Sierra

Siri komt naar de Mac!

Het moment waar iedereen op heeft gewacht is eindelijk daar: Siri voor de Mac. Afspraken inplannen in uw agenda, een berichtje sturen naar een collega, bestanden zoeken, Siri kan het allemaal. Multitasken wordt op deze manier nog veel simpeler! Daarnaast kunt u vragen wat voor weer het morgen wordt, hoe laat het is in Australië en of ze de foto’s van gisteren laat zien. U heeft er een nieuwe vriend(in) bij!

MacOS Sierra

 

Nieuwe Foto’s

Het programma Foto’s is op de schop gegaan. Het programma heeft een intelligente zoekfunctie gekregen. Foto’s herkent voorwerpen en landschappen in foto’s waardoor je nog makkelijker kan zoeken in uw berg foto’s. Er komt een album ‘Plaatsen’ bij, waarin u de wereldkaart ziet met alle plaatsen waar u foto’s heeft gemaakt. De gezichtsherkenning is verbeterd waardoor u nu nog beter uw fotobibliotheek kan ordenen op personen.

Mac ontgrendelen met Apple Watch

Heeft u een Apple Watch? Zo niet, dan wordt het misschien tijd om er een aan te schaffen. Met MacOS Sierra kunt u uw Mac ontgrendelen vanaf uw pols. Nooit meer het wachtwoord invoeren van uw Mac, dat is handig!

Universeel klembord

Met MacOS Sierra kunt u een afbeelding, video of zin die u op uw iPad kopieert, direct plakken op de Mac. Andersom werkt het ook. Ziet u een mooie foto in Safari op de Mac? Dan knipt en plakt u deze direct in een e-mail op uw iPhone. Knippen en plakken, draadloos, tussen uw verschillende apparaten.

iCloud Drive

iCloud Drive wordt ook steeds geavanceerder en leuker om mee te werken. Het is voortaan mogelijk om de Bureaublad- en Documenten-map automatisch in iCloud Drive te bewaren en up-to-date te houden. Zo hoeft u niet telkens uw bestanden in de iCloud Drive map te zetten, zo heeft u altijd alle bestanden bij de hand!

MacOS Sierra

Meer informatie?

Bekijk de website van Apple voor meer informatie en overige features die zitten verstopt in MacOS Sierra.