Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

mailbox vol

Mailbox vol? Bekijk hier hoeveel ruimte je mailbox inneemt

Heb je het idee dat je Mac of iPhone volraakt met e-mailberichten? Dan is het mogelijk om te zien hoeveel ruimte je mailbox inneemt. Daarnaast kun je direct zien hoeveel mails je hebt ontvangen en hoeveel je er hebt verstuurd. Mailbox vol? Check het! 

Het is eenvoudig om te checken of je mailbox vol is. Volg onderstaande stappen om te zien hoeveel ruimte jouw mailbox in beslag neemt:

  • Open op de Mac het programma ‘Mail
  • Selecteer de mailbox die je wil uitpluizen onder het kopje postbussen 
  • Klik met de rechtermuisknop op een van de postbussen en kies voor ‘Toon accountinfo

Je krijgt nu te zien hoe groot de verschillende mappen in je mailbox zijn en hoeveel mails er in elke map zitten. Door deze informatie word het een stuk makkelijker om je mailbox op te ruimen. Heb jij een iCloud mail die bijna vol is? Kijk dan hier wat je eraan kan doen.

Op 24 mei is er weer de mogelijkheid om jouw Apple-kennis bij te spijkeren tijdens een Apple-training van De Appeldokter. Tijdens ‘Baas in eigen inbox’ geven we jou de regie over je eigen mailbox terug, Meer informatie of tickets bestellen voor deze training? Kijk dan even hier!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste praktijknieuws, handige tips ontvangen en profiteren van exclusieve acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van De Appeldokter en mis niks!