Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

Batterijconditie

Nieuw: Batterijconditie in iOS 11.3

Sinds vorig weekend is iOS 11.3 te downloaden en één van de nieuwe functie is de Batterijconditie. Het is met de laatste functie mogelijk om te zien wat de huidige batterijcapaciteit is van de accu in jouw iPhone. Handig om te weten!

De nieuwe functie batterijconditie is beschikbaar vanaf het model iPhone 6. Ten eerste krijg je met de functie meer inzicht over de status van je batterij. Zo kan je zien hoeveel procent van de oorspronkelijke batterijcapaciteit nog aanwezig is.

Daarnaast geeft de functie je inzicht over hoe je batterij presteert onder zogenoemde piekmomenten. Dat zijn momenten dat er veel gevraagd wordt van je batterij. Apple heeft er voor gekozen iPhones met een oudere batterij met opzet trager te maken. Dat voorkomt uitval van de telefoon.

iPhone Batterijconditie checken

De Batterijconditie van je iPhone checken is heel eenvoudig. Volg dit stappenplan:

  • Ga eerst naar ‘Instellingen’ en open ‘Batterij’
  • Klik vervolgens op ‘Batterijconditie (Bèta)

Je krijgt nu te zien hoe de conditie van jouw batterij is. Geen paniek als die niet meer op 100% staat. Alle batterijen worden met de jaren minder goed. Naast het percentage staat er ook een melding over de piekprestaties van de batterij. Dat kunnen er vijf zijn:

  •  Prestaties zijn normaal
  •  Conditie van de batterij verslechterd
  •  Conditie van de batterij onbekend
  •  Energiebeheerfunctie toegepast
  •  Energiebeheerfunctie uitgeschakeld

Lees hier meer over de verschillende piekstatussen van de iPhone.

Wil jij toch graag je iPhone-batterij laten vervangen? Doe dat dan dit jaar. Apple heeft een speciaal programma. Daardoor kan jij dus je batterij laten vervangen voor slechts 29,- euro. Lees er hier meer over.