Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

Nieuwe iPhone

Nieuwe iPhone X gepresenteerd: Sneller én met nieuwste technologie

Apple heeft vandaag een reeks aan nieuwe producten gepresenteerd waaronder nieuwe iPhones en  een nieuwe Apple Watch. Lees hier alles over de nieuwe iPhone en de andere producten. 

Nieuwe iPhone X

Het belangrijkste wat werd gepresenteerd was de iPhone X (Lees als iPhone Ten). Het nieuwe Apple-toestel krijgt een volledig glazen Super Retina Display met de grootste pixeldichtheid ooit in een iPhone. Daarnaast heeft de nieuwe iPhone geen homebutton meer en wordt het hele scherm bedient door te swipen.

Unlocken kan op twee manieren: met een toegangscode en met Face ID. Het is voor het eerst mogelijk om met gezichtsherkenning je nieuwe iPhone te unlocken. De iPhone X gaat water- en stofdicht zijn. Handig als het regent, maar je wel je nieuwe iPhone wil gebruiken.

De iPhone krijgt een volledig glazen behuizing en de minimumprijs bedraagt 1.159 euro in Nederland. Hij is vanaf 15 september te bestellen en vanaf 22 september te koop.

iPhone 8 en 8 plus

Naast de iPhone X werden ook de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gepresenteerd. Zij hebben, in tegenstelling tot hun grote broer, nog de ‘oude’ lay-out van de iPhones. Wel krijgen zij ook een beter scherm, nieuwe speakers, een betere camera en zijn ook draadloos op te laden,

Ze zijn ook een stuk goedkoper dan de iPhone X. De iPhone 8 krijgt een minimumprijs van 809 euro en de iPhone 8 Plus gaat voor minimaal 919 euro worden verkocht.

Apple Watch 4 series

Ook werd een nieuwe Apple Watch gepresenteerd. De belangrijkste aanpassing ten opzichte van zijn voorganger is dat het met de nieuwe Watch mogelijk gaat zijn om te bellen (helaas nog niet in Nederland). De horloges worden daarmee meer een zelfstandig apparaat in plaats van een verlenging van je iPhone.

Daarnaast zijn er veel aanpassingen gedaan aan de gezondheid-app. Het wordt nog makkelijker om met het horloge te gaan sporten. Het horloge is volgens Apple nu het meest verkochte horloge ter wereld en de klanten zijn zeer tevreden. 97% van de gebruikers is er blij mee.