Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Werktijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545

apple training

Nieuwe tarieven De Appeldokter per 1 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 hanteren wij nog maar één uurtarief voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In dit bericht leggen wij uit waarom er voor de veranderingen van het uurtarief is gekozen.

Wij streven naar een uitstekende service en een concurrerende, eenvoudig te begrijpen prijsstelling voor onze diensten. Om die reden zal De Appeldokter vanaf 1 januari 2019 met een tarief werken van 60 EUR per uur exclusief BTW op klantlokatie, voor alle klanten (zakelijk en privé). Voor Zorg op afstand zal een tarief worden gehanteerd van 30 EUR per 15 minuten exclusief BTW, eveneens voor alle klanten (zakelijk en privé).

Voorrijkosten

Er worden voorrijkosten in rekening gebracht als onze diensten op locatie worden uitgevoerd. Bekijk deze hier (lees verder na de afbeelding).

Voorrijkosten worden niet in rekening gebracht als de bezoekende Appeldokter in hetzelfde postcodegebied woonachtig is als de klant. Deze verificatie zal voor het maken van de afspraak of het uitbrengen van de offerte worden gedaan, waardoor het altijd duidelijk is of je voorrijkosten moet betalen.

Hoe worden de uren berekend?

Het Spreekuur wordt verrekend met een minimale tijdsbesteding van 60 minuten. Daarna betaal je per kwartier met een afronding naar boven. Dat wil zeggen dat elk kwartier wat ingaat na het hele uur met met 15 EUR wordt berekend.

De diensten voor Zorg op afstand zullen worden verrekend met een minimale tijdsbesteding van 15 minuten. Ook hier betaal je per kwartier met een afronding naar boven. Na elk kwartier wat ingaat wordt met 30 EUR berekend.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.