Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

Nieuws

Apple schermtijd

Apple schermtijd instellen op iPhone en iPad

Zit jij ongemerkt te lang naar het scherm van je iPhone te kijken of wil je voorkomen dat je kind vele uren achter de iPad ziet? Sinds iOS 12 is het mogelijk om Apple schermtijd in te stellen en zo bepaalde limieten op te leggen. Daarnaast krijg je ook meer inzicht in hoe jij je apparaat gebruikt.

Lees meer

De Appeldokter viert herfstvakantie

In het zuiden van Nederland is de herfstvakantie vandaag begonnen en ook De Appeldokter gaat er daarom een paar dagen tussenuit. De Appeldokter is vrijdag 18 oktober en maandag 21 oktober gesloten.

De rest van de week zal De Appeldokter gewoon te bereiken voor al uw problemen met uw Apple producten. Uiteraard kunt u wel gewoon contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Fijne vakantie!

Lees meer
sneltoetsen voor Mac

Sneltoetsen voor Mac: 11 handige combinaties

Als je met een Apple iMac of MacBook werkt, zijn er een hoop makkelijke sneltoetsen voor Mac die je kan gebruiken tijdens het werken. Sneltoesten maken het werk een stuk makkelijker en sneller. De Appeldokter stelde voor jou een lijst op met 11 handige sneltoetsen. Veel werkplezier er mee!

Lees meer
Apple ouderlijk toezicht

Apple ouderlijk toezicht instellen op iPhone of iPad

Natuurlijk is het belangrijk dat kinderen om kunnen gaan met de laatste techniek, maar als ouders is het wel fijn om toezicht te kunnen houden op je kinderen. Apple ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat je minder zorgen maakt over het internetgedrag van je kind!

Lees meer