Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

onbekende nummers

Anonieme bellers en onbekende nummers blokkeren op je iPhone

Krijg jij veel telefoontjes van anonieme bellers of onbekende nummers op je iPhone en ben je dat helemaal beu? Sinds iOS 13 is het mogelijk om dergelijke telefoontjes direct door te sturen naar je voicemail. Hoe je dat doet lees je hier.

Steeds vaker krijgen mensen te maken met anonieme telefoontjes van energiemaatschappijen, leveranciers van tv en internet of scammers uit het buitenland. Dit soort telefoontjes kunnen voor een hoop ergernis zorgen en daarom lees je hier je anonieme bellers of onbekende nummers tegenhoudt.

Anonieme bellers of onbekende nummers doorsturen

  • Ga naar Instellingen op je iPhone
  • Open het menu Telefoon
  • Schakel de optie Houd onbekende bellers stil in

Anonieme bellers en onbekende nummers worden nu doorgestuurd naar je voicemail. Mochten ze iets inspreken, kan je er altijd zelf voor kiezen om terug te bellen als het belangrijk is.

Uitzonderingen

Het kan natuurlijk zo zijn dat overheidsinstanties of ziekenhuizen je proberen te bereiken met een anoniem nummer, maar zij zullen vaak een voicemail inspreken. Daarnaast heeft Apple een slim filter ingebouwd. Nummers die jij al eens hebt gebeld, in je mail-geschiedenis staat of die in je berichten voorkomen, komen wel door het filter heen. Handig!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste praktijknieuws, handige tips ontvangen en profiteren van exclusieve acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van De Appeldokter en mis niks!