Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Werktijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545

persoonlijke hotspot

Persoonlijk hotspot inschakelen op je iPhone

Bijna overal kunnen we tegenwoordig beschikken over internet. Soms komt het voor dat je met je MacBook of iPad geen verbinding kan maken met het web, omdat er geen netwerk beschikbaar is als je onderweg bent. Voor dat soort momenten is het handig om je persoonlijke hotspot in te schakelen van je iPhone. Lees hier hoe je dat doet.

Als je je telefoon gaat gebruiken als persoonlijke hotspot, maak je van je iPhone eigenlijk een zender van een internetverbinding. Het is dan mogelijk om zelf een wachtwoord te kiezen voor de hotspot. Op die manier kan jij zelf de controle houden over wie er wel en geen verbinding met het netwerk kan maken.

Let op: Als je jouw hotspot gebruikt, verbruik je mb’s van uw databundel. Zorg er daarom voor dat je de verbinding altijd goed verbreekt. Als je een onbeperkte hoeveelheid data mag verbruiken, heeft het geen invloed op je bundel.

Persoonlijke hotspot inschakelen

  • Zet je Wi-Fi-functie aan
  • Ga naar Instellingen en vervolgens naar Persoonlijke Hotspot
  • Klik op de functie Persoonlijke Hotspot en schuif de schakelaar zodat het vlakje groen wordt
  • Je kunt nu een persoonlijk wachtwoord instellen

Je kkan nu vanaf uw iPad of MacBook verbinding maken met jouw hotspot. Dat doe je heel eenvoudig door bij de Wi-Fi-instellingen van de MacBook of de iPad jouw hotspot te selecteren en het door jou gekozen wachtwoord in te voeren.

Je kan nu aan de slag op de apparaten die verbonden zijn met jouw Persoonlijke Hotspot. Als je klaar bent met internetten, kan je heel makkelijk weer uitloggen door de Wi-Fi-verbinding te verbreken.

Meer informatie?

Klik hier om meer te lezen over het gebruik van een hotspot.