Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Pick Up Point voor reparaties en upgrades

Pick Up Point

De Appeldokter heeft een Pick Up Point voor reparaties en upgrades van jouw Mac. Op die manier kan je langskomen wanneer jou dat uitkomt. Daarnaast word je sneller geholpen en heb je je Mac sneller terug na een reparatie of upgrade. Ideaal!

Is jouw Mac toe aan een upgrade of moet er een reparatie worden uitgevoerd? Dan kan je terecht in Dongen. Er zijn vele voordelen aan het afleveren bij het Pick Up Point. Zo zijn er meer onderdelen op voorraad, waardoor jouw Mac nog sneller gerepareerd kan worden en jij hem eerder weer mee naar huis kan nemen.

Het Pick Up Point is vier dagen per week geopend. Op die manier kan jij kijken wat voor jou het beste uitkomt. Een afspraak maken is niet nodig, want je kan tijdens openingstijden gewoon binnen stappen. Kom je met de auto? Dan kan je gratis voor de deur parkeren.

Openingstijden van Pick Up Point

Maandag
13:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 12:00 uur

Adres

Ons Pick Up Point zit gevestigd in de fotostudio van één van onze Appeldokters:

Berry Boelens Fotostudio
Hoge Ham 127
5104 JD Dongen

Start de navigatie!

Interesse? Neem het reparatieformulier mee

Wil jij je Mac inleveren ter reparatie? Zorg dan dat je van te voren het reparatieformulier download, uitprint en ingevuld meeneemt als je de Mac komt brengen. Weet je niet wat er aan de hand is met de Mac? Neem dan eerst even contact met ons op. Op die manier kunnen wij jou nog beter en sneller helpen.