Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Alle berichten in: Algemeen

mac onderhoud

Winteractie: gradenkorting op Mac onderhoud

In de winter gaan er standaard meer mensen naar de dokter. Daarom starten wij van De Appeldokter een speciale winteractie. Tot en met zondag 18 maart kan jij tot maximaal 15% korting krijgen op een Spreekuur voor al je Apple problemen en Mac onderhoud. Gezondheid!

Lees meer
mac onderhoud

Mac onderhoud, aan huis of op het werk

Mac onderhoud nodig? De gehele maand december maken wij voor € 75 jouw Mac weer snel, schoon en up-to-date. Ervaar je nu een trage Mac? Staat de opstartschijf snel vol? Maak een afspraak en wij komen bij jou thuis of op het werk langs.

Lees meer
iPhone 8

‘iPhone 8 op 12 september gepresenteerd’

De nieuwe iPhone 8 komt er aan. En dat niet alleen, ook worden de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus binnenkort gepresenteerd. Apple heeft inmiddels officieel aangekondigd dat de nieuwe toestellen op 12 september worden gepresenteerd aan het grote publiek. Kunnen jullie ook niet wachten?

Lees meer
TomTom Curfer

TomTom Curfer: Leuke auto-gadget voor iedereen!

Ben jij veel met de auto onderweg, maar weet je niet hoe jouw rijgedrag is? Met de TomTom Curfer kom je er razendsnel achter. De TomTom Curfer is een gave gadget voor elke auto-liefhebber die iets over zijn rijstijl wil leren. De Appeldokter testte hem uitgebreid en wij zijn fan!

Lees meer