Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Alle berichten in: Algemeen

Mac backup

Mac backup actie: Bewaar jouw gegevens goed

Zaterdag 31 maart is het World Backup Day. We maken regelmatig mee dat mensen bestanden kwijt raken en géén back-up hebben.

Zorg dat dit jou niet overkomt. In de week van maandag 26 maart tot en met 8 april kan jij voordelig en veilig backuppen van jouw persoonlijke en/of zakelijke gegevens met onze Mac backup actie. 

Lees meer
mac onderhoud

Winteractie: gradenkorting op Mac onderhoud

In de winter gaan er standaard meer mensen naar de dokter. Daarom starten wij van De Appeldokter een speciale winteractie. Tot en met zondag 18 maart kan jij tot maximaal 15% korting krijgen op een Spreekuur voor al je Apple problemen en Mac onderhoud. Gezondheid!

Lees meer
mac onderhoud

Mac onderhoud, aan huis of op het werk

Mac onderhoud nodig? De gehele maand december maken wij voor € 75 jouw Mac weer snel, schoon en up-to-date. Ervaar je nu een trage Mac? Staat de opstartschijf snel vol? Maak een afspraak en wij komen bij jou thuis of op het werk langs.

Lees meer
iPhone 8

‘iPhone 8 op 12 september gepresenteerd’

De nieuwe iPhone 8 komt er aan. En dat niet alleen, ook worden de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus binnenkort gepresenteerd. Apple heeft inmiddels officieel aangekondigd dat de nieuwe toestellen op 12 september worden gepresenteerd aan het grote publiek. Kunnen jullie ook niet wachten?

Lees meer