Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Alle berichten in: Algemeen

De Appeldokter

De Klant Vertelt: ‘De Appeldokter werkt oplossingsgericht’

In de rubriek ‘De Klant Vertelt’ laten we een van onze klanten aan het woord over de diensten van De Appeldokter. Deze maand kapsalon Studio Garbo uit Oisterwijk. Coco Wieriks van Studio Garbo vertelt waarom zij de service van De Appeldokter inschakelde en hoe zij de hulp heeft ervaren. 

Lees meer
apple training

Nieuwe tarieven De Appeldokter per 1 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 hanteren wij nog maar één uurtarief voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In dit bericht leggen wij uit waarom er voor de veranderingen van het uurtarief is gekozen.

Lees meer
wachtwoorden beheren mac

Wachtwoorden beheren Mac: De Appeldokter adviseert

Het zou zo maar eens kunnen zijn dat jij voor (bijna) elke website of e-mailaccount hetzelfde wachtwoord gebruikt. Overal hetzelfde wachtwoord is gebruiksvriendelijk, maar de kans op een datalek wordt aanzienlijk groter. Iets wat je met de huidige privacywetgeving (AVG/GDRP) en de bijbehorende boetes liever wilt voorkomen. Wachtwoorden beheren Mac staat in dit artikel centraal.

Lees meer
Mac upgraden

Duurzaam zijn? Haal meer uit je Apple en laat je Mac upgraden!

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Dit jaar is de tiende editie van de duurzaamheid-dag. Op die dag proberen we met elkaar bewuster te worden van de manier waarop we met aarde omgaan. Bij De Appeldokter staat duurzaamheid hoog in het vaandel en daarom adviseren wij om niet meteen een nieuwe Mac te kopen. Denk eens aan je Mac upgraden!

Lees meer
WhatsApp advertenties

WhatsApp advertenties vanaf 2019 op je telefoon

Bij de start van WhatsApp, toen het nog een betaalde app was, beloofden de makers dat er nooit advertenties zouden komen. Nu, enkele jaren en een overname door Facebook verder, gaan de WhatsApp advertenties er toch komen. Dit is wat jij gaat merken van die advertenties.

Lees meer