Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Alle berichten in: Apple tips

dataverbruik per app

Dataverbruik per app bekijken

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone met een databundel. De grote van die databundels  kan echter enorm verschillen. Waar sommige kiezen voor onbeperkt internet, gaan andere liever voor een bescheiden bundel van 1 of 2 GB. Het is daarom ontzettend handig om het dataverbruik per app te bekijken. 

Lees meer
werkgeheugen van de iphone x

Werkgeheugen van de iPhone X resetten

De iPhone X beschikt niet meer over een thuisknop. Dat is even wennen, maar er zijn ook een aantal praktische zaken die veranderd zijn. Zo was het bij de oudere modellen eenvoudig om het werkgeheugen te resetten. Lees hier hoe je het werkgeheugen van de iPhone X kan resetten.

Lees meer
Mac-schijf

Status van je Mac-schijf checken

Naast het checken van je batterij status, is het ook belangrijk om de status van je Mac-schijf te controleren. Dat geldt voor een SSD-schijf, maar ook zeker voor een ouder type harde schijf. Door het vroegtijdig controleren, voorkom je grotere problemen als data-verlies of een gecrashte Mac-schijf. 

Lees meer
niet storen tijdens autorijden

Tip: niet storen tijdens autorijden activeren

Sinds de invoering van iOS 11 is het mogelijk om niet storen tijdens autorijden te activeren. Op die manier ontvang je geen meldingen tijdens het autorijden en kan je je beter concentreren op de weg! Lees hier of hoe je niet storen tijdens autorijden eenvoudig activeert.

Lees meer
iPad resetten

Handige tip: iPad resetten

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: Ben je net lekker aan het werk op je iPad, loopt hij vast. Soms lopen de processen in de iPad even vast en is het beter om hem te resetten. In deze tip leggen wij jou uit waarom je je iPad moet resetten en leer je dat een iPad resetten heel eenvoudig is. 

Lees meer