Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

Alle berichten in: Apple tips

iPhone batterij

iPhone batterij controlen: wat is de status?

Heb jij het idee dat je iPhone batterij niet meer goed werkt? Er zijn een aantal apps om te controleren wat de status is van jouw iPhone batterij. Zo kan je zien hoe vaak hij is opgeladen, maar ook hoeveel capaciteit je batterij nog heeft ten opzichte van een nieuwe batterij.

Lees meer
Mac snelkoppelingen

Tip: Mac snelkoppelingen maken

Apple-gebruikers proberen hun bureaublad vaak zo leeg mogelijk te houden, maar toch kan het handig zijn om een paar snelkoppelingen op je bureaublad te hebben. In deze tip leggen we je uit hoe je eenvoudig op je Mac snelkoppelingen maakt.

Lees meer
Whatsapp-opslaggebruik

iPhone vol? Whatsapp-opslaggebruik checken!

Is de opslag van jouw telefoon bijna vol en weet je niet waar al die opslag wordt verbruikt? Kijk dan eens naar het Whatsapp-opslaggebruik, want het kan zijn dat je daar meer opslag gebruikt dan je denkt.

Lees meer
Netflix datagebruik

Drie tips om Netflix datagebruik te beperken

Treinreizen, met het vliegtuig op vakantie of urenlang in de auto zitten. Het leverde vroeger veel verveelde momenten op, maar nu bijna iedereen een smartphone heeft kun jij gewoon lekker via Netflix naar je favoriete serie kijken onderweg. Een aflevering streamen kost veel data, dus hier drie handige manieren om jouw Netflix datagebruik te beperken.

Lees meer