Apple hulp op iedere gewenste locatie.

Openingstijden : ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 uur
  Contact : 085 4847 545 (tussen 09:00 en 17:00)

tweede e-mailadres toevoegen aan je Apple ID

Tweede e-mailadres toevoegen aan je Apple ID

Een tweede e-mailadres toevoegen aan je Apple ID is heel eenvoudig en kan er voor zorgen dat je beter bereikbaar bent voor klanten, vrienden, kennissen en familie. Lees hier hoe je snel en simpel een tweede e-maildres aan je Apple ID koppelt. 

Bij het aanmaken van een Apple ID krijg je automatisch een e-mailadres van Apple, maar je kan er ook voor kiezen om je huidige e-mailadres te gebruiken. Wil je later een tweede e-mailadres toevoegen aan je Apple ID omdat je bijvoorbeeld een werkadres hebt gekregen of je een gezamenlijke e-mail hebt aangemaakt met je partner, dan is dat ook mogelijk.

In het onderstaande stappenplan leggen we je stapsgewijs uit hoe dat werkt.

Tweede e-mailadres toevoegen aan je Apple ID

  • Log in bij uw Apple ID-accountpagina
  • Klik in het gedeelte Account op Wijzig
  • Selecteer Voeg meer toe onder Bereikbaar op
  • Voer uw extra e-mailadres in. Apple stuurt een verificatie naar dat adres. Als je de mail niet ontvangt, moet je op deze link klikken.
  • Voer de verificatiecode in en klik op Verifieer

Op dit moment is er een tweede e-mailadres toegevoegd aan je Apple ID. Het nu mogelijk op met Apple-voorzieningen zoals FaceTime, iMessage en Zoek mijn vrienden te communiceren via dit e-mailadres. Handig als je zakelijk en privé wil combineren op een iPhone of MacBook.

Wil jij nou meer uit je Mac en iCloud halen? Dat kan! Volg een van de speciale cursussen van de Appeldokter of schrijf je in voor onze zakelijke trainingen. Op die manier kan jij veiliger, efficiënter, slimmer en sneller werken op je Apple-apparaten.

Wil jij meer weten over deze trainingen of heb jij een andere vraag over een van je Apple-producten? Neem dan gerust contact met ons op,