Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

nieuwsbrieven

Ontvang jij te veel mails? Zo schrijf je je eenvoudig uit voor nieuwsbrieven

Krijg jij tientallen e-mails per dag van winkels, organisaties en instanties die je eigenlijk niet nodig hebt? Je kan je eenvoudig uitschrijven voor nieuwsbrieven in de mail-app van je iPhone. Wil jij weten hoe? Lees dan verder! Tegenwoordig doen we steeds vaker onze aankopen online en ook allerlei andere zaken regelen we op het web. Dat betekent echter ook dat we steeds vaker en ook meer nieuwsbrieven ontvangen. Ontvang jij nou heel veel mails die eigenlijk niet meer nodig zijn? Schrijf je dan gewoon uit!

Uitschrijven voor nieuwsbrieven

Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig in de mail-app van Apple. Als de mail namelijk afkomstig is uit een mailingslijst, staat er bovenaan de mail een balk met de tekst:

‘Dit bericht is van een mailinglijst
Zeg je abonnement op’

Door op de balk te drukken, kan je je eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief. Door daarna op ‘Meld me af‘ te drukken, schrijf je je direct uit voor de nieuwsbrieven van deze partij. Het is even een half uurtje werk, maar dan is je inbox voortaan een stuk opgeruimder.

Praktijknieuws

Natuurlijk is er één maandelijkse nieuwsbrief die je niet wil missen en dat is het Praktijknieuws van De Appeldokter. Schrijf je nu in voor meer van dit soort handige tips!