Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

WhatsApp advertenties

WhatsApp advertenties vanaf 2019 op je telefoon

Bij de start van WhatsApp, toen het nog een betaalde app was, beloofden de makers dat er nooit advertenties zouden komen. Nu, enkele jaren en een overname door Facebook verder, gaan de WhatsApp advertenties er toch komen. Dit is wat jij gaat merken van die advertenties.

Met de advertenties wil het bedrijf meer geld gaan verdienen aan WhatsApp. Wees niet bang, de WhatsApp advertenties komen niet tussen je eigen berichten te staan in chats met je vrienden, collega’s of familie. WhatsApp zal de ‘Status’ functie gebruiken om reclames te tonen aan gebruikers.

De ‘Status’ functie van WhatsApp is te vergelijken met de functie ‘Stories’ van Facebook en Instagram. Het is dan mogelijk om voor één dag een boodschap, foto of video te posten die vervolgens weer verdwijnt.

Hoe de advertenties er precies uit gaan zien is nog onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk gaat het dus veel op de versies van Facebook en Instagram lijken. Bij die functies is het niet mogelijk om de reclames uit te schakelen.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste praktijknieuws, handige tips ontvangen en profiteren van exclusieve acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van De Appeldokter en mis niks!