Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

WhatsApp

WhatsApp: zo schrijf je in verschillende stijlen

In WhatsApp is het tegenwoordig mogelijk om de tekstopmaak te veranderen bij het versturen van een bericht. Zo kan je berichten dikgedrukt versturen, woorden doorhalen of hele tekstsen schuin versturen. Heb je het vaak nodig? Waarschijnlijk niet. Is het leuk om te weten? Zeker weten, dus open snel dit bericht en lees hoe het moet!

Door drie simpele codes is het mogelijk om uw berichtjes te versturen als dikgedrukt, schuin of doorstreept. We beginnen met dikgedrukt. Door aan het begin en aan het eind van een zin een sterretje te plaatsen zorgt u er voor dat alles dikgedrukt wordt. * Dit is een test * wordt dan Dit is een test.

Bij Schuin en Doorstreept geldt hetzelfde principe. Als je een tekst Schuin wil versturen via WhatsApp zorg je voor dat je voor en na de zin een underscore plaats. _ Dit is schuin _ wordt dan dit is schuin. Voor een doorgestreepte tekst gebruik je het ~-teken. ~ een mooi streepje ~ wordt dan een mooi streepje.

Overzicht:

*tekst* is dikgedrukt
_tekst_ is schuin
~tekst~ is doorgestreept

Combineren in WhatsApp? Lekker doen!

Natuurlijk kan je ook verschillende effecten door elkaar heen gebruiken. Zorg er dan voor dat de verschillende codes achter elkaar geplaatst worden. Deze nieuwe functie heeft een paar kleine minpuntjes. Zo kan degene die het bericht verstuurd het resultaat pas zien als het bericht verzonden is. Ook wordt hij in het berichtenscherm nog niet met de nieuwe opmaak weergegeven.