Apple hulp op iedere gewenste locatie.


  Contact : 085 4847 545

WhatsApp update

WhatsApp update laat je 30 foto’s tegelijk versturen

De laatste WhatsApp update zorgt er voor dat je vanaf nu 30 foto’s of video’s tegelijk kan versturen. Eerst was er een maximaal van 10 die in een keer naar iemand of een groep verstuurd kon worden.

Andere grote veranderingen van de update zijn het offline berichten sturen en het bekijken van het opslaggebruik per chat of groepsgesprek.

Offline berichten versturen

Als je geen internetverbinding had, kon je geen berichten versturen via WhatsApp. Na de laatste WhatsApp update is het wel mogelijk een bericht te typen en te versturen. Het bericht wordt dan nog niet verstuurd, maar in een wachtrij geplaatst. Het moment dat je weer verbinding maakt met het internet, worden de appjes automatisch verstuurd.

Opslaggebruik per chatgesprek

Vanaf deze WhatsApp update is het mogelijk om per gesprek in te zien hoeveel opslag de chat gebruikt. Handig voor als je opslag bijna vol is. Zo kan je zien hoeveel video’s, foto’s of berichten er per chat zijn opgeslagen.

  • Open WhatsApp
  • Ga naar ‘instellingen’
  • Ga naar ‘Data – en opslaggebruik’
  • Open ‘opslag in gebruik’

Je ziet hier een overzicht van het opslaggebruik per chat. Als je op een chat klikt krijg je een overzocht van hoe het gebruik verdeeld is. Vaak zorgen video’s er voor dat je geheugen snel volloopt. Als je in de chatgeschiedenis de video’s verwijdert zal je merken dat er een hoop opslagruimte vrijkomt.